Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Zakrývací plachta pro zazimování zahrady? Ano, přináší to své výhody

Péče o zahradu představuje pro někoho nutné zlo, pro jiného zase vítaný relax. Ať patříte do kterékoliv z těchto skupin, otázku jak na to si možná s každým podzimem kladete také. A třeba vás ani nenapadlo, jak mohou v zazimování posloužit zakrývací plachty. Zima je co do povětrnostních podmínek náročné období nejen pro stromy, keře nebo trvalkové záhony. Mrazem, sněhem či častěji deštěm trpí i všechno zahradní zařízení, které nelze snadno někam skrýt.

světlá krycí plachta

Plachta na fóliovník? Skvělé řešení

Abyste na jaře obhájili své pěstitelské úspěchy z minulé sezóny, je potřeba se postarat o skleník či fóliovník. Na trhu se sice občas objeví skladné řešení, které umožňuje jejich opakovanou demontáž, ale ruku na srdce: opravdu se vám do toho chce?

Na míru zhotovená plachta na fóliovník či skleník přitom umožní vše nechat na svém místě. Plachta dokonale obejme obrysy, ať už jde o jakoukoliv variantu vaší zastřešené zahrádky – tvary hranaté či obloukové, výplně z polykarbonátu, skla nebo fólie. Správně zvolená plachta ochrání celou konstrukci až do jarního obnovení zahrádkářské sezóny.

Jak bezpečně uschovat zahradní nářadí? Řešením je nepromokavá plachta 

Ani vaší sbírce zahradního náčiní, hadicových spojek, pytlů s hnojivy nebo přípravků na hubení škůdců nedělá dobře déšť nebo případná námraza. Pokud nemáte pro jejich ukládání k dispozici celou prázdnou stodolu, je i tady na místě otázka kam s nimi. 

Nepromokavá plachta z kašírovaného polyetylenu nepropustí ani kapku a není tak potřeba se obávat o životnost pod ní uložených věcí.

Různé barvy zakrývacích plachet

Krycí plachta ochrání váš zahradní nábytek

K nákladnějšímu vybavení pobytových a odpočinkových zahrad patří nábytek. Krycí plachta na zahradní nábytek je tak neodmyslitelnou součástí vaší zahradní výbavy. Ať už vlastníte dvě křesílka nebo celou sestavu podobnou té v obývacím pokoji, vše se dá snadno schovat pod jednou plachtou s oky po obvodu k pohodlnému stažení a upevnění proti působení větru.

Snadná údržba = ušetřený čas

Rychlost a jednoduchost použití ochranných plachet ve vaší zahradě je bonusem, který oceníte. Stejně jako je snadné vše na podzim zakrýt, je rychlé i obnovení provozu zahrady na jaře. A pak už se stačí jen těšit z krásy toho malého soukromého kousku přírody.