Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Plachta na bazén či k ochraně před sluncem? Nechte si ji vyrobit na míru!

 plachta-na-drivi

Léto je roční období, během kterého se plachty všeho druhu hodí víc než kdy jindy. Ať už potřebujete zakrýt zahradní bazén nebo třeba schovat předměty ve venkovním prostředí, správná stínící plachta je základním předpokladem k úspěchu.

Nemusíte se přitom spoléhat jen na univerzální produkty, lze si nechat vyrobit plachty na míru vašim potřebám. Pro každý účel je třeba zvolit jinou velikost i materiál, flexibilita tím pádem hraje klíčovou roli.

Sluneční plachta jako základ pro parné počasí

Pro letní opalování je slunce skvělé, ale pokud na něm uchováváte náchylné materiály či suroviny, snadno se z něj stane zlý pán. 

Na místech, kam dosáhnou sluneční paprsky, můžete pod zakrývací plachtu různých rozměrů ukrýt ovoce a zeleninu, bedny s předměty nebo třeba dřevo. Díky možnosti výroby na míru pokryjete i objekty zabírající velkou plochu.

Uchraňte bazén před nečistotou

Krycí plachta zabrání znehodnocení věcí od slunce. Pokud však máte u domu zahradní bazén, bude se vám zakrytí hodit také pro něj.

Nejen přes noc, ale i během dne do vody z okolí padají nečistoty či hmyz, a tak je plachta na bazén užitečný pomocník. Nezáleží přitom, jestli je vaše místo k letnímu koupání kulaté nebo hranaté. Přizpůsobit si můžete také rozměry.

 

I velké věci si zaslouží péči

Plachty na míru jsou zároveň ideální volbou, když potřebujete krátkodobě či dlouhodobě zakrýt větší stroje a pracovní pomůcky. Krycí plachta před vnějšími vlivy spolehlivě uchrání vaše auto, vlek, zahradní nábytek nebo rovnou celou pergolu. Fantazii se meze nekladou.

Strach nemusíte mít ani z toho, že by vám zakrývací plachta barevně neladila se zahradou. Lze si ji totiž objednat v modré, zelené, bílé nebo transparentní variantě, takže zapadne úplně kamkoliv.

Teď už si stačí jen vybrat!