Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Zazimování vašeho grilu a zahradního nábytku vyřešíte zakrývací plachtou

Nábytek na zakrývací plachtě

 

Zůstává váš gril venku nebo ve venkovním přístřešku? Rozhodně ho nenechávejte bez přikrytí. Sychravé nevlídné počasí by jak vnější, tak vnitřní části mohlo poškodit. Ačkoli to možná na první pohled není vidět, zahradní nábytek trpí podobným způsobem, ať už jde o sezení ze dřeva, ratanu nebo kovu.

S přicházejícími deštivými a chladnějšími dny proto gril a nábytek zazimujte.

Jednoduché řešení

Ideální je umístit zahradní příslušenství do chráněného vnitřního prostoru. Protože to mnohdy ale není možné, snadným a efektivním řešením je zakrývací plachta, ale posloužit může i stará dobrá stínící síť – obzvlášť pokud se poblíž nachází plot.

Zakrývací plachta bude šetřit váš gril a nábytek před nepříznivými povětrnostními vlivy, kterým by jinak čelily zpříma.

Kruhové plachty pro kulaté grily, čtvercové a obdélníkové na zahradní nábytek

Na grily kulatého tvaru, se vám budou hodit kruhové plachty. Čtvercové a obdélníkové použijte na větší grily a nábytek. Velikost si vyberete podle rozměrů vašeho zahradního vybavení. Přesné plochy plachet a detailní nabídku najdete v našem e-shopu. Pokud by vám rozměry nevyhovovaly, plachtu vám vyrobíme na míru.

Jak plachtu upevníte?

Kovová oka umístěná v lemu každého 0,5 m vám pomohou jednoduše přitáhnout a držet plachtu ve spodní části grilu či nábytku tak, aby plachta správně zakryla a chránila všechny části a aby ji silný vítr neodnesl. K upevnění použijte prádelní šňůru nebo provaz.

Vlastnosti zakrývacích platech

Zakrývací plachty jsou nepromokavé, pevné, a tedy nejsou náchylné k protržení.

Plachty mají tepelnou stálost do - 40 °C, to znamená, že úspěšně odolávají zimě. Podobně čelí i kladným vysokým teplotám, a to až do 60 °C. V létě tak stejnou plachtu můžete použít třeba na bazén.

Vzhledem k tomu, že plachty jsou vyráběny převážně v neprůhledných barvách, zakryté předměty nebudete vystavovat zraku nenechavců.