Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Potřebujete zastínit sportoviště? Použijte kvalitní stínící tkanou síť

Blížící se léto s sebou přináší spoustu příležitostí pro oblíbené sportovní aktivity. Ať už provozujete sportovní areály pro skupinové sporty nebo si k vám můžou přijít zacvičit i jednotlivci, zajistěte jim ty nejlepší podmínky.  

Vlastnosti sportoviště – například povrch nebo prostředí, v němž se nachází, můžou mít na celkový sportovní zážitek nezanedbatelný vliv. Ke zlepšení podmínek na sportovišti přitom můžou postačit i drobnější úpravy, třeba instalace tkané stínící sítě.

 

Proč zvolit zelenou síť na sportoviště

Nachází se vaše sportoviště na frekventovaném místě? Stydlivějším sportovcům může být nepříjemná přítomnost kolemjdoucích a jejich zvědavé pohledy. Dopřejte jim soukromí pomocí stínící sítě, která je před nevyžádanou pozorností ochrání. Síť se navíc postará i o zastínění areálu a díky malé průchodnosti větru je také spolehlivou protivětrnou clonou, díky které na svém sportovišti zlepšíte podmínky pro tenis, badminton i další sporty.

Vlastnosti stínící sítě

Na výrobu zelené sítě na plot se používají pevná polyethylenová vlákna, která zaujmou svým přírodním vzhledem. Gramáž 200 g/m2 je zárukou toho, že je síť dostatečně hustá, což přispívá k její dlouhé životnosti. Tkané sítě skvěle odolávají i působení UV záření, a tak neztratí svou barvu ani tehdy, když budou vystaveny slunečnímu záření. Vynikají i odolností vůči teplotám od - 40 do + 80 °C.

Další výhodou těchto sítí je snadná instalace, kterou zvládnete i v případě, že nejste manuálně zruční. Protože jsou mimořádně lehké, nebudete při jejich připevňování k plotu potřebovat pomoc od žádné další osoby. Síť stačí jednoduše připevnit pomocí silonových šňůr a tkaných ok.

Sítě je možné i potisknout. Na volnou plochu tak můžete umístit například název sportoviště, kontakty na provozovatele nebo loga sportovních klubů a oddílů, které zde trénují. V případě, že potřebujete stínící síť atypických rozměrů, můžete využít možnost výroby sítí na míru.