Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Ochraňte stroje či materiál v průmyslové výrobě. Skvěle vám poslouží pevné krycí plachty

Průmyslová zóna označuje soubor objektů, které jsou vhodné pro lehkou průmyslovou výrobu. Podmínkou je i hygienická nezávadnost a určitý podíl zeleně mezi jednotlivými objekty.

Během výrobních procesů, které zde probíhají, občas nastane situace, kdy je potřeba něco zakrýt. Na tento účel skvěle poslouží pevná zakrývací plachta, jejíž praktičnost i vlastnosti vás jistě mile překvapí.

 

 

Na co všechno lze využít krycí plachtu

Pro krycí plachtu najdete v průmyslové zóně mnoho způsobů využití. Můžete s ní například dočasně nebo i trvale zakrýt kontejnery nebo na ni ukládat polotovary určené k pozdějšímu zpracování. Vlastníte drahý průmyslový stroj a potřebujete jej ochránit před nepříznivými vnějšími vlivy? I s tím vám pevná zakrývací plachta dokáže pomoct.

K čemu slouží průmyslové zástěny

Ani případná nutnost oddělení výrobních ploch není tak velkým problémem, jak by se mohlo zdát. Levné, praktické a dostupné řešení představují průmyslové zástěny. Nezáleží na tom, zda chcete oddělit jednotlivé výrobní plochy uvnitř haly, nebo je oddělit od venkovních ploch – zástěny lze použít v obou případech.

S jejich pomocí dokážete také zamezit průniku prachu z výrobních do skladovacích prostor, minimalizujete únik tepla a uchráníte svá výrobní tajemství před zvědavými pohledy náhodných kolemjdoucích i konkurence. Samozřejmostí je i ochrana před větrem, deštěm a dalšími nepříznivými vlivy počasí.

Tyto plachty se napínají a připínají vodícími lany k ocelovým sloupům s hliníkovými lištami. Pokud vyžadujete snadný přístup dovnitř objektu nebo oddělené zóny, nechte plachtu volně viset na karabinách. Díky tomu se bude jednoduše odhrnovat na dvě poloviny. Dalšími možnými variantami jsou například spodní vratové jištění nebo uzamykatelná kladková posuvná lišta.

Je možné také vyrobit zakrývací plachtu na míru, abyste si ji bez problémů mohli pořídit v rozměrech, jaké potřebujete.