Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Zastiňující sítě - široké možnosti využití - blog

Stínící sítě se používají na ploty k vytvoření soukromí nebo k ochraně sportovišť a to především tenisových kurtů. Mají kromě zastínění a vytvoření soukromí na zahradě u domu i další skvělou vlastnost, kterou je ochrana před škodlivým UV zářením. Stínivost dosahuje až 90 %, což je dáno použitím nejkvalitnějších PE vláken zelené barvy. Zelená barva je uklidňující pro lidský zrak a navíc dokáže splynout s okolní přírodou. Upevňování sítě na plot je jednoduché díky silonovým šňůrám, které se provlékají utkanými oky po okrajích. Ukotvení sítě je tak velice spolehlivé a odolné i vůči silnému větru. Hmotnost standardní zelené textilní sítě je cca 200 g/m2 a rozměry si zákazník může určit sám.

Široké možnosti použití

Podle konkrétních požadavků výrobce přizpůsobí i další vlastnosti textilie či plachty. Jsme schopni vyrobit jakýkoliv i atypický rozměr tkaniny, clony či plachty. K okamžitému odběru ze skladů jsou sítě o výšce 1,5 a 2 metry a délce 12 metrů a na požádání mohou být opatřeny kovovými oky.

Kromě plotů na zahradách a ve sportovních areálech mají stínící sítě i další využití. Jelikož jsou pevné, lze je použít k zakrytí zahradních přístřešků, pergol či stání pro auta. Jsou také barevně stálé a vzhledově atraktivní.

plachta-na-drivi

Díky mimořádným vlastnostem stínících sítí, které se vyznačují pevností, ale přitom propouštějí vodu, se velice hodí na zakrývání dětských pískovišť. Díky dešti není písek sypký a bábovičky dětem lépe drží. Ovšem hlavním smyslem je ochrana pískoviště před pejsky, kočkami či jinými domácími mazlíčky, kteří by mohli písek znehodnotit svými výkaly. 


Součástí dodávky stínící sítě, nebo i zvlášť jsou silonové šňůry o průměru 4 mm, plastové úchyty, pružné gumy apod. Podle požadavku zákazníka firma může zhotovit různé tvary krytů, s kovovými oky dokola, tunýlky apod. Pokud si budete přát zaslat barevný vzorek k posouzení vlastností a barvy, stačí firmu kontaktovat telefonicky či e-mailem a příslušný vzorek obdržíte ZDARMA.