Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Příprava auta na zimu

V naší nabídce najdete i plachty na auto, které jsou vhodné k ochraně vašeho automobilu jak v zimě, tak i v létě. Autoplachty vyrábíme tak, aby zakryly vždy celé auto. Jedině tak jej můžete před nepřízní počasí, ale i před prachem, smogem či před slunečními paprsky chránit po celý rok.

V horkém létě autoplachta zabrání přehřátí karosérie i interiéru vozidla. V zimě vás nemůže zas­kočit žádný sníh ani námraza. Ráno jednoduše sundáte plachtu a vyjedete s čistým autem.

auto pod autoplachtou

Plachty na auto jsou vyrobeny z kvalitní nylonové tkaniny, nevyrábějí se ale na konkrétní typy vozidel. Před výběrem autoplachty si zjistěte rozměry svého auta a pořiďte si nejbližší větší rozměr autoplachty. Použití plachty je velmi jednoduché. Stačí ji přehodit přes střechu, podhrnout přes před­ní a zadní část vozu a upevnit středovým popruhem. Přední a zad­ní část autoplachty je opatřena pružnou gumou, která se dobře podhrne pod karosérii. Povrch plachty je opatřen hliníkovým nástřikem, který odráží sluneční paprsky a tím chrání hlavně vnitřek auta proti přehřátí.

V případě vašich dotazů nás kontaktujte.