Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Vagónové plachty? Zvolte rozměry a barvy a nechte si je vyrobit na míru

Na našem e-shopu najdete nejen zakrývací plachty, ale i stínící sítě na ploty a autoplachty. Nechybí ani speciální vagónové plachty.

Jak už název napovídá, tento druh krycích plachet slouží hlavně na zakrytí vagónů. Využijete jej ale i v případě, že potřebujete přikrýt otevřený kontejner, valník nebo vozík.

Nákladní vagóny lze zakrýt vagónovou plachtou

Plachta podle vašeho přání

Vagónové plachty jsou vyráběny na míru přesně podle vašeho přání. Zvolit si můžete nejen tvar a rozměry, ale také barvu plachty. Při výrobě dbáme na kvalitu zpracování a snažíme se, aby byl výsledný produkt co nejvíce přizpůsobený všem vašim požadavkům.

Výhody plachty na vagóny

Vhodná vagónová plachta poskytne nákladním vlakovým vagónům spolehlivou ochranu před deštěm a působením UV záření a dalších nepříznivých vlivů. Aby plachtu neodnesl vítr, disponuje sofistikovaným a spolehlivým systémem ukotvení. Protože se s ním snadno manipuluje, je upevnění plachty na vagón opravdu jednoduché. Zvládne jej tedy každý.

Plachty jsou vyrobené z kvalitního kašírovaného polyethylenu 200 g/m2. Tento materiál není těžký ani pogumovaný a má hned několik skvělých vlastností. Patří mezi ně pevnost, odolnost v tahu a tvarová stálost, která zůstává zachována navzdory působení vysokých i nízkých teplot. Kašírovaný polyethylen nepodléhá stárnutí ani v případě, že je dlouhodobě vystavený UV záření. Díky tomu materiál vyniká dlouhou životností, a tak je koupě plachty, která je z něj vyrobená, investicí, jež se rozhodně vyplatí.

Cena za vagónové plachty

Cena za vagónovou plachtu vyrobenou na míru se pohybuje v rozmezí od 6000 Kč do 10000 Kč. K necenění potřebujeme znát nejen rozměry plachty, ale také rozmístění uchycovacích prostředků. Poté, co nám tyto informace sdělíte, pro vás připravíme přesnou cenovou nabídku.