Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Sháníte krycí plachtu na přívěsný vozík? Zvolte kvalitní PE plachtu

přívěsný vozík s plachtou

 

Zakrývací plachty nevyužijete pouze na zahradě, na stavbě, při rekonstrukci nebo při malování.

Jsou skvělou volbou i v případě, že potřebujete krycí plachtu na přívěsný vozík.

Z čeho se vyrábějí zakrývací plachty

Na trhu najdete zakrývací plachty z různých materiálů. Nejčastěji se vyrábějí z polyesteru, polyvinylchloridu (PVC) a polyethylenu (PE). K nejoblíbenějším materiálům patří PE, protože tento materiál má spoustu nesporných výhod, které bezpochyby oceníte.

Proč zvolit PE plachty na přívěs

Vhodná plachta na přívěsný vozík spolehlivě ochrání převážené předměty nejen před vodou, ale i znečištěním. Zabrání také působení UV záření a jiných nepříznivých vlivů. Zakrývací plachty s oky lze navíc připevnit k vozíku, a tak ji neodnese ani vítr. Její upevnění je snadné, a proto jej zvládne opravdu každý.

Mezi další skvělé vlastnosti PE plachty patří i odolnost vůči kyselinám a alkáliím, pevnost, odolnost v tahu a tvarová stálost. Ta zůstane zachována navzdory působení vysokých i nízkých teplot – a tak plachta vyniká rovněž dlouhou životností. Proto je její koupě investicí, která se vám rozhodně vyplatí.

Další vlastnosti PE plachet

PE plachty jsou v porovnání s ostatními variantami lehké. Jejich gramáž se pohybuje v rozmezí 150 až 200 gramů na metr čtvereční. Dobře odolávají natržení a mechanickému poškození, mají stálý tvar i barvu. Výhodou je i jejich cenová dostupnost.

Zakrývací plachta na míru

Krycí plachty pro přívěsy je možné zakoupit buď hotové, nebo vyrábíme plachty na míru přesně podle přání a požadavků zákazníka. Potřebujete plachtu na vozík? Neváhejte a kontaktujte nás, rádi vám poradíme a pomůžeme vybrat tu nejvhodnější variantu.