Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Kruhová a obdélníková plachta. Zjistěte, jaké další typy plachet existují

zakrývací plachta

Zakrývací plachty mají několik skvělých vlastností, díky kterýmž jsou nepostradatelnými pomocníky nejen na zahradě či na stavbě.

K dispozici jsou nejen v různých velikostech, ale i tvarech, a tak si můžete vybrat plachtu, která bude plně vyhovovat vašim potřebám.

Vlastnosti zakrývacích plachet

Potřebujete ochránit váš majetek před nepříznivými vlivy počasí? Vhodné řešení představují zakrývací plachty, protože poskytují ochranu proti dešti i působení slunečního záření nebo mrazu. Odolávají teplotám od -40 °C do 60 °C a ochrání také před působením kyselin nebo alkálií.

Protože je manipulace s těmito plachtami jednoduchá, zvládne ji opravdu každý. Mezi jejich další výhody patří i kvalitní zpracování a dlouhá životnost. K té přispívá i fakt, že polyethylen, z něhož jsou plachty vyrobené, vyniká mimořádnou pevností. Díky ní jsou plachty odolné vůči natržení i mechanickému poškození a zachovávají si svůj tvar i barvu.

Využití kruhové plachty

Kruhové plachty jsou k dostání v 8 rozměrech . Hodí se zejména na zakrytí venkovních bazénů, které ochrání nejen před zmiňovanými nepříznivými vlivy počasí, ale výrazně omezí také pronikání nečistot do vody. Pokud tedy chcete svému bazénu poskytnout prvotřídní ochranu, bude kruhová plachta tou správnou volbou.

Ochrana majetku pomocí obdélníkové plachty

Vyhovuje vám víc obdélníková plachta? Vybírat můžete z různých rozměrů s gramáží 150 nebo 200 g/m2. Obdélníkové plachty jsou vhodné například na zakrytí pískoviště, dřeva, stavebního materiálu, zahradního nábytku nebo auta. Nejenže ochrání váš majetek, ale jsou navíc i cenově dostupné.

Další variantou je čtvercová zakrývací plachta. Ta vyniká zejména zdvojeným okrajem s kovovými oky, díky kterým ji lze snadno upevnit. V naší nabídce najdete například plachtu 5×5 m.

Pokud potřebujete plachtu atypických rozměrů nebo tvaru, neváhejte nás kontaktovat. Vyrábíme i plachty na míru, a tak vám dokážeme zajistit plachtu, která bude splňovat všechny vaše požadavky.