Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Rekonstruujete a potřebujete ochránit střechu? Pořiďte si plachtu

Pracovník rekonstruuje střechu

 

Při přerušení rekonstrukce nebo stavby je důležité dbát na to, aby byla rozkrytá střecha chráněná před deštěm a dalšími povětrnostními vlivy. Proto je potřebné zvolit zakrývací plachtu, která střechu náležitě ochrání.

Vlastnosti zakrývací plachty

Zakrývací plachta má hned několik skvělých vlastností. Skvěle odolává nejen již zmiňovaným povětrnostním vlivům, ale i přímému slunci, mrazům, teplotám od −40 ˚C do 60 ˚C a UV záření. Vyniká také odolností proti protržení a mechanickému poškození, čímž se zaručuje její dlouhá životnost, tudíž se tato investice rozhodně vyplatí.

Plachta na zakrytí střechy

Zakrývací plachty na střechu jsou k dispozici v různých velikostech. Jsou zpevněné výztužnou mřížkou a na jejích okrajích se nacházejí oka, v lemu, která umožňují pevné uchycení. 

Netypické rozměry? Zvolte plachtu na míru!

Potřebujete plachtu neobvyklého tvaru nebo s atypickými rozměry? Neváhejte a kontaktujte nás. Plachtu na míru pro vás vyrobíme do 14 dnů. Materiál má gramáž 200 g/m2 a je k dispozici v čiré, bílé, světle šedé, modré i zelené barvě. Vyrábíme zejména krycí plachty na bazény, auta, stroje nebo palety, sítě na ploty, stínící plachty, opláštění na pergoly i závěsy na přehazování výrobních hal, jejichž úkolem je zamezit úniku tepla z budovy.

Pokud sháníte jiný typ plachty, je možné se na jeho výrobě domluvit.