Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Pohotová ochrana vašeho vozu

Autoplachty jsou vyráběny ze 100% nylonu, tedy materiálu, který vyniká pevností a odolností vůči vodě a UV záření. Velmi dobře snáší dlouhodobou zátěž ve střídání teplot. Velmi mrazivé i velmi vysoké teploty nemění vlastnosti materiálu. Nylon je tvarově i barevně stálý. Velkou výhodou je nízká hmotnost materiálu. Vyrobenou plachtu snadno uskladníte, nezabírá velký prostor a dobře se s ní manipuluje.

Řešení pro parkoviště i na dovolenou

Nylonové autoplachty jsou ideálním prostředkem pro bezpečné, pohotové a levné zakrytí vašeho vozu. I když nemůžete parkovat vaše auto v kryté garáži, nemusíte se obávat spadaného listí, větviček a dalších nečistot. Nylonové plachty jsou výborným řešením ochrany vozu na dovolené, při parkování v kempu, ale i na častých služebních cestách.


Obyčejná přeháňka váš vůz jistě zásadně poškodit nemůže. Ale zásadní změna počasí nebo opakované střídání deště, teplot urychluje korozi, opotřebení laku. Rovněž zakrytá čelní skla jsou dobře chráněna proti poškození. V době námraz si navíc ušetříte čas se zbytečným seškrabováním jinovatky.

plachta_auto

Prodlužte životnost vašeho vozu

V naší nabídce autoplachet vám předkládáme zakrývací autoplachty ve dvou velikostech, které se dobře přizpůsobí jakémukoli běžnému vozu. Oblékněte vaše auto před nepohodou a účinně jej chraňte. Autoplachta je cenově velmi výhodná a vašemu vozu výrazně prodlouží životnost a uchrání vynikající vzhled. Vozidlo můžete velmi rychle a jednoduše chránit před vaším domem, hotelem i uprostřed přírody.