Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Plachta na altán představuje nejlepší způsob zastínění zahradního altánu

zastínění altánu

Zahradní altán je místo, kde můžete v létě trávit pohodové chvíle s vašimi přáteli i rodinou. Díky své konstrukci se může stát i dominantou zahrady.

Chcete v altánu trávit čas i navzdory vysokým letním teplotám? Pokud ano, měli byste popřemýšlet nad jeho zastíněním.

Jak zastínit altán

Existuje hned několik způsobů, jak zastínit altán. Můžete použít například boční rolety nebo venkovní žaluzie. Oblíbenou variantou jsou i rostliny. Není divu, že tomu tak je: nejenže hezky vypadají a voní, ale vytváří také příjemné klima. Na tyto účely se často využívají vistárie nebo vinná réva. 

Nejlepší způsob zastínění altánu ale představují plachty na altány, které mají spoustu výhod, jež bezpochyby oceníte.

Proč zvolit plachtu na altán

PE plachty jsou v porovnání s dalšími variantami lehké a také cenově dostupné. Protože se s nimi snadno manipuluje, zvládne jejich instalaci na altán opravdu každý. Jsou odolné vůči přetržení i mechanickému poškození, což přispívá k jejich dlouhé životnosti. Zachovávají si svůj tvar i barvu a nekřehnou ani tehdy, když jsou vystavené vysokým či nízkým teplotám. Pokud se plachta přeci jen poškodí, lze ji snadno a rychle opravit.

Kvalitní plachta altán ochrání nejen před působením slunečného záření, ale i před dalšími povětrnostními vlivy, například před deštěm.

Potřebujete poradit s výběrem? Kontaktujte nás

Plachty na altán jsou k dispozici v různých velikostech, tvarech i barevných provedeních, takže si můžete vybrat takovou, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Chcete zastínit váš altán plachtou, ale nevíte, jakou si vybrat? Neváhejte a kontaktujte nás, rádi vám pomůžeme s výběrem. Potřebujete plachtu atypického tvaru nebo rozměrů? Nechte si ji vyrobit na míru!