Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Jak využít plachty a sítě během celého roku

zakrývací plachta na dřevo

Plachty jsou univerzálním řešením při stavbě domu, hodí se na zakrývání materiálu nebo bazénů či na běžné používání na zahradě. Ukážeme vám několik tipů, jak můžete využít plachty nebo stínící sítě během celého roku k nejrůznějším účelům.

Jaro

Na jaře se věnujeme přípravám zahrady na léto a kultivaci po zimě. Pokud plánujete rekonstrukci, můžete plachty použít na zakrytí materiálu, jako jsou cihly, střešní tašky, písek nebo trámy. Během výměny tašek lze odkrytou střechu zabezpečit zakrývací plachtou, která ochrání před deštěm nebo prachem. Plachty vydrží před slunečními paprsky i mrazem, vydrží v teplotách od -40 °C do 60 °C. V případě specifických požadavků můžeme vyrobit i plachtu na míru.

Léto

S létem přichází spousta slunečních paprsků, které dokážou být pro nás občas otravné. Chcete-li ale i tak trávit léto na terase, oceníte stínící sítě, které prostor dostatečně zastíní. Zastínit můžete třeba i celý altán, kdy během dne vás stínící síť ochrání proti slunečním paprskům nebo prachu, na večer například před větším hmyzem. Stínící sítě můžete ale připnout o na plot, kdy vám během pobytu na zahradě poskytnou dostatečné soukromí.

Podzim

Podzim se často nese v duchu úklidu zahrady a příprav na zimní měsíce. Určitě tedy oceníte zakrývací plachty, které můžete použít na zakrytí dřeva, aby bylo ochráněné před deštěm, nebo na zakrytí bazénu, do kterého vám nenapadá listí ze stromů. Plachtou můžete zakrýt i zahradní nábytek nebo gril, který by se mohl jinak vlivem nepříznivého počasí poškodit.

Zima

V zimních měsících se vám bude bezesporu hodit krycí plachta na auto, díky které nebudete muset případně každé ráno odklízet sníh z auta a také vám nezateče voda mezi jednotlivé díly karosérie, která by tam mohla zamrznout a ubrat součástkám na životnosti.