Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Jak zastínit pergolu? Praktickým a levným řešením je krycí plachta

pergola-pod-plachtou

Pergola je nejen ozdobou zahrady, ale také místem, kde můžete s rodinou a přáteli zažívat pohodové a veselé chvíle.

Trávíte svůj čas v pergole rádi a nechcete se jej vzdát ani v případě nepříznivého počasí? Zvažte zastřešení pergoly pomocí kvalitní plachty na pergoly.  

Proč zvolit plachtu na pergolu?

Krycí plachty na zahradní pergoly vynikají praktičností, cenovou dostupností, odolností a dlouhou životností. Kromě toho, že s nimi lze snadno manipulovat, je plusem i jejich snadná údržba. Plachtu stačí jednoduše otřít navlhčeným hadříkem.

Vysokofrekvenční svařování, kterým jsou tyto plachty spojovány, zajišťuje kvalitu a mimořádnou pevnost jednotlivých spojů. Ty jsou prakticky neviditelné, takže nenarušují estetický vzhled plachty. Další jejich skvělou vlastností je voděodolnost, a tak se nemusíte bát, že vám dovnitř pergoly naprší.

Možnosti zastřešení pergoly

Existuje vícero způsobů zastřešení pergoly. Jedním z nich je úplné opláštění pergoly, které má hned několik výhod, z nich je nejpraktičtější zateplení prostoru. V případě vnitřního vytápění tak může být teplota uvnitř pergoly až o 20 stupňů vyšší než venku, díky čemuž v ní lze trávit i chladné podzimní večery. V zimě zas pergola poslouží na uskladnění zahradního nábytku a pracovních pomůcek. Další možností je částečně uzavřená nebo otevřená varianta.

Pokud se rozhodnete pro otevřenou variantu, můžete pomocí stínící plachty na pergolu vytvořit místo, kde budete chráněni před slunečným zářením i občasnými letními deštíky.

Plachty jsou dostupné v různých rozměrech a tvarech. Má vaše pergola atypickou velikost nebo vám z nějakých důvodů nevyhovují plachty z klasické nabídky? Nechte si vyrobit krycí plachtu na míru!