Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Čeká vás výměna oken? Připravte si vhodné vybavení, které vám pomůže zabránit zbytečnému úniku tepla z vašeho domova

 

Plánujete úplnou či částečnou rekonstrukci domu? Pokud ano, měli byste před jejím začátkem detailně promyslet její průběh a možnosti, jak se na ni připravit.

To platí zejména tehdy, chystáte-li se měnit okna. V případě, že bude výměna probíhat v chladnějších měsících, bude nutné zabránit úniku tepla z domu.

Jak zabránit úniku tepla

 

Někteří lidé mají při výměně oken možnost opustit byt či dům a vrátit se až tehdy, když je její průběh u konce. Ti, kteří takové štěstí nemají, musí zůstat doma během celého procesu. Aby se tam cítili pohodlně i navzdory dočasně chybějícím oknům, je nutné, aby v bytě byla přijatelná teplota. Ano, můžete situaci řešit nastavením vyšší teploty topení. Kvůli neustále rostoucím cenám energií, které častokrát znamenají výrazný zásah do rozpočtu, to však není optimální řešení.

Vhodnou variantou může být pevná plachta, kterou okna na nezbytnou dobu jednoduše zakryjete. Tato dočasná izolace výrazně zamezí úniku tepla, čímž vám pomůže s částečnou úsporou energií i se zachováním pohodlí. Zabrání také tomu, aby se dovnitř dostal déšť nebo sníh, čímž přispívá k ochraně interiéru.

Další skvělé vlastnosti zakrývacích plachet

 

Plachty jsou vyráběny z kvalitního polyethylenu, který vyniká mimořádnou odolností vůči mechanickému poškození i natržení. Když se přece jen poškodí, lze je rychle a jednoduše opravit. Kromě toho si zachovávají svůj tvar a barvu a nekřehnou ani pod vlivem působení vysokých či nízkých teplot.  

Plachty jsou cenově dostupné, a tak si je může dovolit opravdu každý. Výhodou je i snadná manipulace. Protože mají širokou škálu využití, najdete pro ně uplatnění i při dalších krocích rekonstrukce. Můžete nimi například zakrýt nábytek při malování.

PE plachty jsou k dispozici v různých velikostech i tvarech, a tak si můžete snadno vybrat tu, která bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám. Požadujete silnou plachtu nestandardních rozměrů? Využijte možnost výroby plachty na míru.