Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

Plachty pro dům i zahradu - všetranné využití

PE plachty jsou univerzálním pomocníkem a snadno najdou při práci na zahradě uplatnění po celý rok. Velká výhoda plachet je již v samotném výrobním materiálu. Polyetylen je velmi pevný plast, který odolává vodě i mechanickému zatížení. Při vystavení vysokým i nízkým teplotám nekřehne, je tvarově i barevně stálý. Plachty vyrábíme v několika rozměrových řadách, vždy se zesíleným okrajem opatřeným kovovými oky. Plachtu můžete rychle ukotvit nebo přichytit podle individuální potřeby.

Snadná manipulace

PE plachty vám pomohou vyřešit bezpečnou manipulaci při odvozu ořezaných větví stromů, spadaného listí, či dalšího bio odpadu. Odpad pevně zajistíte na vozík bez rizika uvolnění i pro delší cesty. Stejně snadno můžete zajistit a převážet i stavební materiál.
Plachty jsou často využívány i jako bezpečná clona záhonů před vnikem ptáků či drobných domácích zvířat. PE plachty můžete upevnit ke konstrukci jako jednoduchou formu pařeniště či z nich vytvořit závětří pro citlivé rostliny.

plachta-na-drivi

Ochrana materiálu i herních ploch

PE plachty však najdou široké uplatnění i v chladném období. Pokud topíte dřevem, můžete se zásobit i bez nutného úložného prostoru navíc. Vyskládané řezivo venku na zahradě bezpečně překryjete plachtou a uchráníte v relativním suchu. Pokud plánujete rekonstrukci domu, stavební materiál uchráníte stejně snadno. Plachty vám pomohou také bezpečně zakrýt dětské pískoviště, bazén nebo zahradní jezírko.

PE plachty jsou lehké a skladné. Snadno je uložíte a uchováte k případné potřebě. Plachty s vámi mohou cestovat i na dovolenou pod stan či do chaty, kde vám poslouží jako izolace od vlhkosti od země. Z plachty snadno kdekoli vytvoříte zástěnu nebo ohraničíte prostor pro své soukromí.

Plachty nejsou nákladnou investicí a jejich využití najdete po celý rok. Vybavte vaši zahradu užitečným pomocníkem. Usnadněte si práci. Rádi vám dodáme plachty z běžné rozměrové nabídky, můžeme vám však vyrobit i plachtu specifických rozměrů na míru.