Vyrobíme vám jakoukoliv plachtu na přání v gramáži 200 g/m2, v modré, zelené, bílé, světle šedé i čiré (transparentní) barvě do 10 dní od objednání

PE plachty zakryjí, uskladní, zazimují

PE plachty jsou velmi oblíbenou pomůckou pro zakrývání a uskladnění materiálu. Otopové dřevo nebo stavební materiál můžete bez obav o poškození vlhkostí nebo jinými vlivy uložit přímo venku na zahradě. PE plachta materiál dobře zafixuje a ochrání.


Mobilní garáž

Plachty vám však mohou posloužit i jako mobilní garáž. PE plachty dokážeme zpracovat tvarově tak, aby se přizpůsobily tvaru a velikosti vašeho vozu. V přední a zadní části je obal opatřen speciální gumou, kterou snadno zafixujete plachtu k podběhu auta. Postranní okénka mají speciální kapsy, které dál pomáhají usadit ochranný potah na místě.

Plachty vyrábíme z vysoce odolného a pevného nylonu. Materiál je ve svém základu velmi lehký. Váš vůz bezpečně ukryjete nebo odkryjete během pár minut. Složená plachta na auto zabere minimální prostor a můžete ji s sebou převážet v malé tašce i na dovolenou. Plachta si přes nízkou hmotnost drží velkou pevnost vůči mechanickému poškození i natržení. Váš vůz ochrání nejen před UV zářením, změnou počasí, ale zejména před korozí, stárnutím materiálu a nečistotami.

auto_pod_plachtou

Ochrana před počasím i vandaly

S PE plachtou můžete odjet na dovolenou bez starosti o kryté stání. Pokud pravidelně parkujete venku, nemusíte se obávat nepříznivého vývoje počasí ani vandalství. PE plachty vyrábíme ve dvou velikostech tak, abychom výrobek co nejvíce přiblížili všem motoristům. 

Řešení i pro vozík, přívěs, karavan

Myslíme však i na další vybavení – přívěsné vozíky, karavany, čtyřkolky. V naší nabídce můžete vybírat klasické PE plachty v řadě rozměrů. Pevný materiál je po čtvercovém či obdélníkovém obvodu opatřen ocelovými očky pro zajištění a bezpečné přichycení. Tyto plachty vám pomohou zakrýt a uchránit jakékoli vybavení po celý rok.

Plachty samozřejmě můžete přichytit i k jednoduché konstrukci a vytvořit pohotové kryté stání.
Inspirujte se na našich stránkách. PE plachty nabízí skutečně univerzální využití nejen pro motoristy, ale i pro práci na zahradě či v dílně.